Vacature Backend Developer


Vanwege het groeiende aantal werkzaamheden op de e-commerce afdeling is de Kleyn Group op zoek naar een fulltime Backend Developer. De Kleyn Group is al jaren pionier op het gebied van e-commerce, zo was Kleyn één van de eerste bedrijven in haar branche waarvan de voorraad voertuigen volledig op de website werd geplaatst. Daarnaast kon je bij de Kleyn Group als een van de eerste partijen een vrachtwagen volledig via de website aanschaffen. Omdat Kleyn Group haar pionierspositie wil blijven behouden zijn we nu op zoek naar versterking.


Medior / Senior Backend Developer
(fulltime)


Functie omschrijving:
Als Backend Developer binnen de Kleyn Group ben je voornamelijk bezig met het ontwikkelen van de websites van Kleyn, zoals kleyntrucks.com, bestelbus.nl etc. Daarnaast ondersteun je de IT-afdeling bij het onderhoud van de intranet site en de online marketeers bij het opzetten en verwerken van mooie online campagnes of conversie testen. Houd jij er van in een informele werkomgeving aan zowel websites als webshops te werken? Dan is dit jouw baan.


Je takenpakket:
  • Het zelfstandig en in team verband opzetten en onderhouden van websites.
  • Onderhoud aan bestaande websites / webshop.
  • Ondersteuning bieden van IT collega’s bij diverse interne projecten.
  • Ondersteuning van de online marketeers op technisch vlak (denk bijvoorbeeld aan conversie testing).

Het functieprofiel:
  • Je hebt tenminste drie jaar ervaring als Backend Developer en enige kennis van Front-end werkzaamheden (HTML-/CSS, JavaScript)
  • Je hebt o.a. kennis van Laravel, MongoDB (Er word gepraat met de database middels Restservices (jSon)), MySQL, ElasticSearch, Git.
  • Je spreekt en schrijft correct Nederlands en beheerst de Engelse taal.
  • Je komt uit de omgeving (straal van max 50 km rondom Vuren) 
  • Je bent en werkt gestructureerd; je snapt de noodzaak van nette code die goed opgebouwd is.

De Kleyn Group biedt je:
Een zelfstandige afwisselende functie met veel ruimte voor eigen inbreng in een prettig werkklimaat bij een succesvol bedrijf. De (secundaire) arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Bij een goed resultaat van de onderneming en goed presteren wordt twee keer per jaar een bonus uitgekeerd. Ook is vrijblijvende deelneming mogelijk aan collectieve verzekeringen zoals: ziektekosten, auto of inboedel.

Reacties en vragen:
Heb je vragen over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Bart van Dijk of Joyce Klabbers. Zij staan je graag te woord. Ben jij de geschikte kandidaat? Licht dan in een korte brief je motivatie toe en stuur deze samen met je cv voor 31 december 2017 naar: Kleyn Group B.V., t.a.v. Karen van Willigen, Postbus 3, 4214 ZJ in VUREN of naar vacatures@kleyn.nl.
 
Geïnteresseerd? Solliciteer nu!
Spreekt de functie je aan? Solliciteer direct en kom ons team versterken!
Naam*

Adres*

Postcode en plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Motivatiebrief*

CV*


Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn