Rob Schrievers | Sales

Trucks, een passie voor het leven en werk. Dat geldt zeker voor Rob, onze Sales Manager voor Paraguay, Portugal, Spanje, Italië, Argentinië, Chili en Angola. Zijn werkdag eindigt niet wanneer hij het kantoor verlaat want ook in zijn vrije tijd onderhoudt hij nauwe relaties met klanten. Vooral de persoonlijke en vriendelijke benadering van mensen uit Latijns Amerikaanse landen waardeert hij, evenals de muziek, eten, tradities en familiewaarden. Ter ontspanning concurreert Rob met collega's in wielrennen. Daarnaast houdt hij van skiën of reizen naar exotische bestemmingen. Zijn favoriete trucks merken zijn Scania, Volvo en Mercedes-Benz.

Professionaliteit staat centraal in het werk van Rob: Wanneer zijn klanten nieuwe trucks willen kopen, verwachten en verdienen zij altijd topkwaliteit en een goede afhandeling bij de aankoop en levering. Rob is tevens een liefhebber van social media en trotse eigenaar van een succesvolle Facebook fan pagina voor gebruikte trucks in Paraguay. Voor meer informatie over het werk van Rob of een exclusieve selectie trucks voor Paraguay gaat u naar Camiones Paraguay Facebook-pagina.

Talen: Nederlands, Duits, Engels, Spaans, Portugees en Italiaans.
Accounts: Paraguay, Portugal, Spanje, Italië, Angola, Chili en Argentinië.

Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Bekijk meer profielen
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn