Het voordeel van containertransport ook voordelig voor u?


containertransport, container vervoer, container wagen, kettingsysteem, gebruikte  voertuigen, Veel goederen worden vervoerd met behulp van containertransport. Dit verkort de laad- en lostijden aanzienlijk. Het vullen en legen van de container gebeurt namelijk onafhankelijk van het voertuig waarmee de containers vervoerd worden.

Het verkorten van deze laad- en lostijd kan voor uw onderneming een aanzienlijke winst opleveren. Bent u benieuwd wat deze winst inhoudt? Laat één van onze medewerkers u vrijblijvend informeren over de containertransportmiddelen in onze voorraad. Of neem direct een online kijkje bij de gebruikte containertransport aanbiedingen.


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Het tweede voordeel van containertransport

Een ander voordeel is dat de container speciaal is uitgerust voor het vervoer van een bepaalde inhoud, bijvoorbeeld om veiligheidsredenen of om de lading te beschermen. Deze containers kunnen met elk willekeurig voertuig voor containertransport vervoerd worden. Er zijn verschillende manieren om een container op het voertuig te laden, zoals een haakarm systeem, kettingsysteem of kabelsysteem in combinatie met afzetbakken.

Heeft u een container transport nodig voor een speciale lading maar weet u niet welke wagens geschikt zijn? Neem ook dan even contact met ons op. Wij doen u graag een leuke aanbieding!
Onze veiligheidsmaatregelen
Periodieke controle van al het materieel
Opsteekfilters tegen fijn stof
Keurmerk Veilig Ondernemen
3 AED’s op terrein
En meer…


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug


 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn