Nooteboom trailers te koop.


Wij hebben een divers aanbod van Nooteboom voertuigen op voorraad! Hieronder vindt u een selectie van onze Nooteboom opleggers. Stuk voor stuk zijn alle voertuigen nagekeken en gecontroleerd. U weet dus precies wat de staat is van iedere Nooteboom in onze voorraad.

Heeft u nog een gebruikte Nooteboom te koop? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een goede offerte voor uw tweedehands Nooteboom oplegger.Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Nooteboom opleggers, een rijke geschiedenis.

Nooteboom trailers is opgericht in 1881 en midden in de 20e eeuw begonnen met het fabriceren van transport oplossingen. Dit bedrijf is onderdeel van de Koninklijke Nooteboom Group en produceert onder andere Nooteboom diepladers, aanhangwagens, semi-diepladers en uitschuifbare opleggers. Sinds 2010 is Nooteboom eveneens gericht op internationaal uitzonderlijk wegvervoer.

Wilt u een Nooteboom transportmiddel kopen of leasen? Wij hebben een uitgebreid aanbod en doen altijd een leuke aanbieding of bieden u een scherpe prijs voor uw gebruikte Nooteboom trailer!
Eenvoudig kopen bij Kleyn Trucks
U vindt uw voertuig op onze site.
U bestelt online of via;
          telefoon,
          skype of,
          e-mail.
Wij regelen het papierwerk.
U haalt uw voertuig op of wij zetten het op transport.


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug


 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn