Erkend en vakkundig


Kleyn Trucks onderscheidt zich door vakkundige technische dienstverlening. In onze werkplaats kunt u terecht voor Algemene Periodieke Keuringen (APK) en de installatie en reparatie van tachografen. Ook zijn wij bevoegd om airco’s en koelmotoren te repareren en bij te vullen. Om goedkoop en efficiënt meerdere voertuigen te transporteren, kunnen wij ze voor u ‘stacken’. Er worden dan meerdere voertuigen samen op een ander voertuig geplaatst. Dit moet natuurlijk veilig gebeuren en stelt hoge eisen aan personeel en materieel. Onze werkplaats beschikt over de hiervoor benodigde expertise en zware hijsmiddelen.

Een kenteken en tenaamstelling zijn bij ons zo geregeld. Dat geldt ook voor exportkentekens. Indien nodig wordt uw aankoop in onze werkplaats voor de export gekeurd. Wanneer u aan ons Nederlands voertuig verkoopt, ontvangt u van ons een vrijwaringsbewijs. Wij nemen u al dit werk uit handen. Kleyn Trucks heeft de hiervoor benodigde erkenningen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Deze overheidsinstantie stelt strikte eisen aan bedrijven in de voertuigbranche voor de uitvoering van bepaalde activiteiten.  Ook de uitvoering van de Algemene Periodieke Keuring (APK) en het inbouwen van tachografen vallen onder de erkenning van de RDW. 

Aanvullende diensten bij Kleyn Trucks
Kentekenregistratie
Vrijwaringsbewijzen
Exportkentekens en -keuringen
Algemene Periodieke Keuringen
Tachografen installeren/repareren
Airco’s en koelmotoren repareren
Airco’s en koelmotoren bijvullen
Stacken van voertuigen

Kleyn Services

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn