Koelwagens in alle merken van Kleyn Trucks


Wanneer u op zoek bent naar occasion koelwagens van goede kwaliteit, is Kleyn Trucks de partner die u zoekt. Wij bieden koelwagens die gebruikt zijn, maar nog in een prima staat verkeren. Hoe lang onze koelwagens al op de weg hebben gezeten verschilt. Ook is ons aanbod aan zowel koelwagens als koelopleggers zeer groot en zijn hier dagelijks veranderingen in. Daarom heeft Kleyn Trucks al decennia lang als standaard een reeks inspectietesten voor al de vrachtwagens, die aangeboden worden. Deze testen en beoordelingen van de koelwagens zijn voor u digitaal in te zien. Op deze manier is het voor u, als professional in koeltransport, heel duidelijk wat de kwaliteit is van de koelwagens die wij u bieden. Dat geeft niet alleen duidelijkheid, het bespaart u ook tijd bij het zoeken naar koelwagens voor uw koeltransport.
 

Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Koelwagens in vele soorten en voor een uiteenlopend budget.

Omdat u bij alle koelwagens gelijk kunt nakijken wat de staat en de staat van dienst is, kunt u meer tijd investeren in het bepalen wat de beste wagen is voor uw geconditioneerd transport en uw transportservice. Wat is over het algemeen uw lading? Of doet u juist verschillende soorten geconditioneerd transport? En met welke koelwagen hebt u al goede of juist minder goede ervaring?

Of u nu op zoek bent naar occasion koelwagens van een bekend merk, zoals van Thermoking of Carrier, om uw bedrijf uit te breiden. Of u rondkijkt of u een goedde koel-combi kunt vinden, omdat een van uw koelwagencombi’s niet meer aan de eisen, die u er aan stelt voldoet. Maar ook wanneer u een startende transport onderneming hebt en op een verantwoorde manier gebruikte koelwagens wilt aankopen, waar u van op aan kunt, is Kleyn Trucks een partner waarmee u de weg op kunt.
 

Koelwagens leasen behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u uw koelwagens leasen? Dat kan natuurlijk ook. Wellicht heeft u tijdelijk een uitbreiding van het wagenpark nodig. Of u heeft in het verleden koelwagens geleased en heeft toen ontdekt wat de voordelen en het gemak zijn van het leasen van materiaal als koelwagens en opleggers. Neem contact op met het verkoop-team van Kleyn Trucks en laat u informeren over de mogelijkheden die er zijn voor het leasen van koelwagens. Ons professionele, flexibele, gekwalificeerde en zeer gemotiveerde team staat voor u klaar om u juist die koelwagen aan te bieden, die uw transportservice naar een hoger niveau kan tillen.
Aanvullende diensten bij Kleyn Trucks
Kentekenregistratie
Vrijwaringsbewijzen
Exportkentekens en -keuringen
Algemene Periodieke Keuringen
Tachografen installeren/repareren
Airco’s en koelmotoren repareren
Airco’s en koelmotoren bijvullen
Stacken van voertuigen

Kleyn Services


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug


 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn