As our valued business relation we wish you a happy, healthy & successful 2016!

As our valued business relation we wish you a happy, healthy & successful 2016!
> Lees meer

We wish you a healthy 2015 and a happy business in trucks, trailers & vans

We are deeply grateful for your trust in our business last year!  See our Christmas greetings and wishes for 2015!
> Lees meer

Een #selfie met dé rallytruck en Katy Kleyn op Transport Compleet 2014

Vuren, 18 augustus 2014. Ook dit jaar zal Kleyn weer met een leuke winactie op de Transport Compleet vakbeurs in Gorinchem staan! Zo kunt u een selfie maken met de rallywagen van het internationale truckrally team Winkel en daarmee zelf een leuke Katy Kleyn pop winnen.
> Lees meer

Katy van Kleyn wacht op u op de Transport Compleet beurs

Transport compleet, voorheen Carrosserie Vakdagen, is een bekende vakbeurs voor transport en logistiek in Nederland. Met haar uitgebreid en complete aanbod van verschillende producten en diensten is de beurs een waardevol network evenement voor alle carrosserie bedrijven, leveranciers en andere gerelateerde bedrijven.
> Lees meer

For 2014 we wish you a good health & successful business in trucks, vans & trailers!

In these challenging times for most companies worldwide, we are deeply grateful for your trust in our business. Through our video wish you a fast moving 2014, so you can reach your own business goals!
> Lees meer

Dit jaar wederom kaartjes te winnen voor de Carrosserie vakdagen

Ook dit jaar zijn er weer kaartjes te winnen voor de Carrosserie Vakdagen. De beurs is een bekende vakbeurs voor transport en logistiek in Nederland. Wilt u gratis een bezoekje brengen aan de Carrosserie 2013?  Dat kan door....
> Lees meer

Beperkte bezetting op 12 juli 2013

Bedrijfsuitje 2013Vuren 08-07-2013 De in- en verkopers van Trucks zijn vrijdagmiddag 12-07-2013 afwezig in verband met een bedrijfsuitje.
> Lees meer

Kleyn in de Volkskrant: Al ruime tijd veel van onze trucks naar Kroatië.

Vuren 04-07-2013. Vandaag publiceerde de Volkskrant een artikel over de import en export van Nederlandse bedrijven met Kroatië. Kroatië is sinds maandag lid van de EU en dit biedt veel perspectief voor Nederlandse bedrijven om meer en gemakkelijker handel te drijven met Kroatië.
> Lees meer

Kleyn Trucks voor het 3de jaar op een rij BEST MANAGED COMPANY

Vuren, 22 mei 2013. Dit jaar mogen 70 bedrijven zich scharen onder de noemer Best Managed Companies 2013. Kleyn Trucks is daar één van! De Best Managed Companies zijn gekwalificeerd als best geleide bedrijven van Nederland. Bekijk alle bedrijven op http://www.deloitte.com/. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School en VNO-NCW organiseert. Deloitte concludeert dat de groep Best Managed Companies 2013 goed scoort op het thema innovatie. Kleyn Trucks werd bovendien geprezen vanwege meerdere uitzonderlijk goede punten!
> Lees meer

Kleyn breidt service uit en vernieuwt de websites !

Vuren, 27-09-2012. Omdat Kleyn graag de diensten voor u en alle andere relaties wilt verbeteren zullen wij binnen enkele maanden onze nieuwe websites voor Kleyn Trucks en Kleyn Vans lanceren. Dit combineren wij met een update van ons systeem en uitbreiding van onze diensten.
> Lees meer

Win een gratis ticket naar de Carrosserie Vakdagen 2012!

Carrosserie Vakdagen is een bekende vakbeurs voor transport en logistiek in Nederland. Met haar uitgebreid en complete aanbod van verschillende producten en diensten is de beurs een waardevol network evenement voor alle carrosserie bedrijven, leveranciers en andere gerelateerde bedrijven. Meer dan 300 exposanten en 16.681 bezoekers namen waren vorig jaar aanwezig, een groot  succes! Dit jaar vinden de Carrosserie Vakdagen plaats op 28, 29 en 30 augustus..
> Lees meer

Spot Katy, win een prijs!

Ga je naar het Truckstar Festival 2012? Wij hebben een speciale prijsvraag georganiseerd waar je aan mee kan doen terwijl je van het festival geniet: Spot Katy!
> Lees meer

Kleyn Trucks sponsor van Truck Aid Oekraïne 2012

Op 29 juli 2012 vertrekken 6 vrachtauto’s vanaf Gaststätte Verbeek Truckstop B58, net over de grens bij Venlo met hulpgoederen naar Oekraïne. De vrachtauto’s met spullen voor ziekenhuizen, weeshuizen, scholen, etc. rijden onder de vlag van Truck Aid en zijn onder andere gesponsord door Kleyn Trucks.
> Lees meer

Kleyn Vans B.V. behaalt AEO certificaat!

Vuren, 23 juni 2012. Kleyn Vans heeft op 14  juni 2012 de AEO-status (Authorized Economic Operator) met glans behaald. Hiermee wordt wederom bevestigd dat de Kleyn Group een veilige internationale logistieke partner is voor de douane en andere organisaties.
> Lees meer

Kleyn Trucks voor het 2e jaar op een rij BEST MANAGED COMPANY

Rotterdam, 11 juni 2012. Kleyn Trucks behoort dit jaar wederom tot één van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte afgelopen week bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School en VNO-NCW organiseert. Deloitte concludeert dat de groep Best Managed Companies 2012 goed scoort op het thema innovatie. Kleyn Trucks werd bovendien geprezen vanwege meerdere uitzonderlijk goede punten.
> Lees meer

Kleyn Trucks, de dealer in gebruikte Trucks & Trailers nu ook mobiel!

Kleyn Trucks ziet en weet als geen ander dat er een sterke groei is van mensen die mobiel informatie zoeken.  Daarom bieden wij onze klanten, ofwel u de mogelijkheid om het aanbod van gebruikte trucks en trailers mobiel te bekijken. 
> Lees meer

Kleyn Trucks mag zich BEST MANAGED COMPANY 2011 noemen!

Rotterdam, 5 mei 2011 - De jaarlijkse zoektocht naar de Best Managed Companies van het Nederlandse midden- en grootbedrijf heeft dit jaar een prestigieuze groep van ruim twintig nieuwe winnaars opgeleverd. Deloitte organiseerde het Best Managed Companies programma dit jaar voor de vierde keer, samen met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW, TiasNimbas Business School en Management Team.
> Lees meer

PwC Private Companies TV - Dave Nijssen, Managing Director van Kleyn Group

Radboud de Groot in gesprek met Dave Nijssen, Managing Director van Kleyn Group, over het financieren van een management buy-out en het professionaliseren van een onderneming.
> Lees meer

Nieuwe website live!

Kleyn Trucks schakelt over op compleet nieuwe website De beste site voor tweedehandse bedrijfsvoertuigen daardoor nu nóg beter. Het internet is voor ondernemers dé plek bij uitstek om zich snel en efficiënt te oriënteren op nieuwe bedrijfsmiddelen. Logisch dat ook bedrijfsvoertuigen steeds vaker via het internet worden gezocht en gevonden – én: nu ook gekocht! Want dit per 1 april 2011 lanceert de Kleyn Group een compleet nieuwe website, die met recht revolutionair mag worden genoemd voor de bedrijfsvoertuigenmarkt.
> Lees meer

Kleyn Trucks op Facebook

Kleyn Trucks is zeer actief op diverse social media kanalen. Wilt u ook op de hoogte blijven van alle Truck nieuwtjes? Volg ons dan via Facebook, Twitter, YouTube, Linkedin of Google+.
> Lees meer
Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug


 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn