Gebruikte IVECO trucks, goede performance en kwaliteit!


IVECO trucks logoWanneer u op zoek bent naar een nieuwe IVECO truck gaat u voor innovatie, performance en kwaliteit. Dit bieden onze tweedehands IVECO's u. In onze voorraad hebben wij altijd een ruim aanbod gebruikte IVECO trekkers, IVECO bakwagens, IVECO kippers en mixers. Daarnaast bieden wij u een goede prijs voor iedere truck die wij aanbieden. Hieronder een greep uit onze voorraad met diverse types en soorten IVECO wagens die bij ons te koop of te lease zijn.


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Een klein stukje IVECO geschiedenis en inzicht.

In 1975 werd IVECO opgericht toen 5 Europese bedrijven beslisten om hun krachten te bundelen. Tegenwoordig is het een grote mondiale speler in de wereld van de bedrijfsvoertuigen met productiefaciliteiten in Europa, China, Rusland, Australië en Latijns-Amerika. Zowel op het gebied van motorentechniek als op het gebied van voertuigen is IVECO een innovatieve producent. IVECO was namelijk de eerste constructeur om de turbo te introduceren op alle dieselversies, ontdekker van de common rail techniek en eerste om Euro V – EEV voertuigen aan te bieden.

Iveco trucks model range


IVECO wint prijzen.

Door innovatie biedt IVECO producten aan die kunnen beantwoorden aan alle eisen van de professionals in de transportwereld. IVECO heeft de afgelopen jaren meerdere nationale en internationale prijzen in de wacht weten te slepen. Enkele hiervan zijn:
  • Truck of the Year 1992
  • Truck of the Year 1993
  • Van of the Year in 2000
  • Truck of the Year 2003

Bent u op zoek naar een IVECO voor een scherpe prijs? Bekijk dan onze grote vooraad en blader door de online catalogus met Iveco aanbiedingen. Bent u op zoek naar een specifiek model? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze verkopers. Zij helpen u graag verder.
Eenvoudig kopen bij Kleyn Trucks
U vindt uw voertuig op onze site.
U bestelt online of via;
          telefoon,
          skype of,
          e-mail.
Wij regelen het papierwerk.
U haalt uw voertuig op of wij zetten het op transport.


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Onze betaalmethoden

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn