Kwaliteit van de Mercedes Actros.


De Mercedes Actros is een truck met veel dynamische kwaliteiten. Veel chauffeurs vinden het een zeer mooie wagen en zijn zeer te spreken over het dashboard en het interieur. Iedere keer wanneer wij een nieuw binnengekomen Mercedes Actros inspecteren op de vitale punten valt het ons op dat de wagens stuk voor stuk uitstekende resultaten leveren. Kortom een tweedehands Actros aankopen of leasen is zo gek nog niet. De prijzen zijn voor tweedehands wagens zeer aantrekkelijk en elke truck in onze voorraad is van gekende kwaliteit!

Iedere wagen is uniek, en een gebruikte wagen, ook een gebruikte Actros, heeft een voorgeschiedenis. Echter, geen zorgen! Uit onze tests en inspectie blijkt dat een Actros lekker stuurt, uitstekend schakelt en goed rijdt op de soms iets te heftige cabine vering na. Bekijk ons inspectierapport van iedere Mercedes Benz Actros die te koop staat in onze voorraad gewoon online.

Kies een gebruikte Actros online uit onze voorraad en bestel direct extra voordelig uw nieuwe truck met onze extra online korting. Of bel even om nog meer informatie te krijgen over de gebruikte Mercedes Actros die u op het oog heeft.

Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Stukje voorgeschiedenis van de Mercedes Actros.

Ruim 15 jaar geleden werd de eerste Actros geïntroduceerd als het zwaarste type van Mercedes-Benz, vooral gericht op het lange afstand transport en uitzonderlijk vervoer. Het model is sindsdien wat aangepast en is al 3 keer als “Truck of the Year” uitgeroepen. Welke jaar Actros u ook uit zoekt. Het is altijd een vrachtwagen met een prettig geluid van de motor die zich makkelijk laat schakelen en waarbij optrekken in toeren geen probleem is.

Standaard heeft iedere Actros een automatisch schakelende Powershift versnellingsbak. Tegenwoordig kan de Mercedes Actros uitgerust zijn met een het Active Brake Assist-systeem van de derde generatie dat in geval van nood volledig automatisch kan remmen voor een vast obstakel. Ook de snelheidsregelaar die rekening houdt met de topografie van de weg is een leuk snufje techniek genaamd Predictive Powertrain Control systeem. Wilt u weten welke snufjes de 2ehands Actros van uw keuze heeft voor dat u de Actros koopt of least? We laten het u graag zien!
Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug


 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn