Iveco Stralis een prettige truck om in te rijden.


IVECO trucks logoOnder de Iveco trucks zijn de Iveco Stralis vrachtwagens in onze voorraad stuk voor stuk lekkere wagens om mee te rijden. Wanneer u een nieuwe truck wilt kopen die voorspelbaar reageert, goede rijeigenschappen heeft en voorbeeldig voldoet aan de eisen voor semi-stedelijk werk dan is de Iveco Stralis dé wagen voor u! Met de Stralis heeft u een gebruikte truck die vanaf 16 tot 44 ton kan transporteren en qua kwaliteit net dat meer heeft dan de Iveco Eurocargo.

Wilt u meer weten over één van onze gebruikte Iveco Stralis uit het aanbod? Neem contact op met één van onze verkopers. Zij kunnen u, omdat zij al jaren Iveco dealer en dealer van andere merken fungeren, altijd alles vertellen over het temperament en de voor- en nadelen van de Iveco Stralis.

Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Ook gebruikte Iveco Stralis heeft een ruim interieur.

Iedere Stralis cabine uit ons aanbod trucks heeft een zeer ruim en mooi vormgegeven interieur. De grote inwendige stahoogte zal u versteld doen staan. Kom even langs om dit te ervaren tijdens een proefrit met de Iveco Stralis van uw keuze. U zult zeker verknocht zijn van de vormgeving en de inhoudsmaat van de Stralis cabine. Het ruime interieur van de Stralis heeft veel bergruimte met overal lades, ruime opbergvakken en verlichting.

Als u op zoek bent naar een nieuwe tweedehandse truck neem dan zeker de Iveco Stralis in overweging! Ons scherpe aanbod samen met de goede kwaliteit van de Iveco Stralis zijn een goede combinatie en een nog betere aankoop!

Iveco Stralis al sinds 2002.

De Iveco Stralis is de opvolger van de Iveco EuroStar en de Iveco EuroTech. Een Stralis was in 2002 de eerste vrachtwagen met een automatische schakelbak en is nu te vinden in een volledige of semiautomatische uitvoering. Alle motoren zijn uitgerust met een high performance decompressie motorrem bekend als  de Iveco Turbobrake.

Meer weten over onze gebruikte Stralis aanbiedingen? Vekijk al onze voertuigen online. U vindt bij elke Stralis een uitgebreid inspectierapport. Daarnaast geven wij u altijd vrijblijvend informatie over alle Stralis trucks uit onze voorraad Iveco's.
Eenvoudig kopen bij Kleyn Trucks
U vindt uw voertuig op onze site.
U bestelt online of via;
          telefoon,
          skype of,
          e-mail.
Wij regelen het papierwerk.
U haalt uw voertuig op of wij zetten het op transport.


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn