DAF Trucks, kwaliteit van Nederlandse bodem.


DAF truck logoDAF Trucks N.V. is een dochteronderneming van het Amerikaanse PACCAR Inc. Zij ontwikkelen, produceren en verlenen service voor middelzware en zware bedrijfswagens.

DAF bestaat als sinds 1928, toen de broers Hub en Wim van Doorne de basis legden voor wat vandaag de dag de snelst groeiende truckproducent van Europa is. Het bedrijf ontwikkelde zich van machinefabriek en smederij naar aanhangwagenproducent in 1932, naar truckfabrikant in 1949.

DAF Trucks onderscheidt zich door ook op de kleinste details te letten bij de ontwikkeling en de productie van de trucks. Dat ziet men terug aan de trucks, het lage brandstofverbruik, hoge laadvermogens, maximale voertuigbeschikbaarheid en aan de lage operationele kosten. Neem daarom een kijkje in onze voorraad DAF voertuigen. Er zit geheid een geschikte DAF truck tegen een scherpe prijs voor u bij!


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

DAf trucks model rangeHeeft u vragen over een DAF voertuig uit bovenstaande selectie, bent u op zoek naar een ander DAF voertuig of een heel ander merk? Neem dan nu nog contact op met één van onze verkopers. Wij helpen u graag een nieuwe DAF te vinden of doen u graag een goed aanbod!
Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Eenvoudig kopen bij Kleyn Trucks
U vindt uw voertuig op onze site.
U bestelt online of via;
          telefoon,
          skype of,
          e-mail.
Wij regelen het papierwerk.
U haalt uw voertuig op of wij zetten het op transport.

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn